2016/06/27

ILMIANNA SNAPPAAJA!

Olen kouluttunut Snapchatiin ja niinpä haluaisin haastaa porukkaa sieltä ruudun toiselta puolelta ilmiantamaan hyviä snappaajia seurattavaksi!

Joskus taannoin koukutumiseni Instagramiin oli sitä luokkaa että olen tietoisesti jättänyt Snapchatin asentamatta. Insta on kuitenkin muuttunu viimeaikoina ja siksi oma kiinnostukseni on laimentunut lähes nollalukemiin. Tuntuu että fiidi on nykyisin täynnä stailattuja kuvia tai pelkkää tuotesijoittelua. Niinpä joku aika sitten ladattuani Snapchatin puhelimeeni koukutuin sen hieman aidompaan sisältöön ja nyt onkin pula mielenkiintoisista seurattavista. Omat snappailut ovat olleet tähän saakka harjoittelua, mutta alan pikkuhiljaa päästä jutun juonesta kiinni!


Mieluisimmat seurattavien aiheet pyörivät arjessa - työjuttuja, vapaa-aikaa jne, ehkä hieman ruoka- tai pihajuttuja sekä sisustusta. Pitkälti siis aiheita jotka ovat ajankohtaisia myös omassa arjessa. Vähemmän kiinnostavia snappaajia ovat sellaiset jotka keskittyvät turhan paljon pelkkää bilettämiseen tai muuta vastaavaa.

Mutta kuulisin mielelläni jos siellä on joku aktiivisesti snappailija tai jos joku haluaa ilmiantaa omia suosikkejaan! 





Kuvat ovat omia snappeja kuluneen viikon ajalta, koukuttavaa puuhaa etten sanoisi!

2016/06/23

TASTE OF HELSINKI // VINKIT



Käytiin siskon kanssa ihmettelelässä Helsingin makuja viime sunnuntaina. Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin Helsingissä niin että ehdin paikan päälle maistelemaan herkkuja. Tulevien vuosien osalta voin ehdottomasti suositella tapahtumaa hyvän ruuan ystäville ja mukavaan illanviettoon kavereiden kesken.

Omat suosikkini annoksista olivat:
 Ginigraavattu lohi ja juuressipsit, luonnossa yksi kauneimmista annoksista (Bistro o Mat)
♥ Ahvenanmaan karitsaa ja munakoisoa, herkullisin annos (Ravintola Toca)
 Herukkapensas, kaunis ja maistuva jälkiruoka, jonka nimi herätti muutaman viinin jälkeen tahatonta hilpeyttä (Hella&Huone)


Jotta tapahtumasta saa mahdollisimman paljon irti muutama vinkki:
  • Mielestäni parasta antia on jakaa annoksia kaverin kanssa, näin pääsee maistelemaan useampaa eri annosta :)
  • Jos keli on aurinkoinen ja lämmin jonoja muodostuu varmasti, kannattaa siis lähteä mukaan kiireettömällä asenteella!
  • Perjantaina ja lauantaina lienee eniten jonoja porukan vaihtaessa viikonlopun viettoon. Jos jonot ei haittaa ei muuta kuin asenne vapaalle ja mukaan musiikista ja tunnelmasta nauttimaan!
  • Sateen sattuaessa kohdalle sadetakki on käytännöllisempi varuste kuin sateenvarjo. Ei ehkä näytä niin hyvältä, mutta yritäpä syödä, juoda ja pitää sateenvarjoa samaan aikaan kädessä
  • Sadesäällä kannattaa suosia kumppareita tai paksupohjaisia kenkiä. Alue on osin ruohikkoa joka muuttuu nopeasti mutavelliksi
  • Alueella on vesihanat, joista saa kätevästi vettä juotavaksi omaan pulloon/lasiin





  

2016/06/19

BAD, BAD BLOGGER

Elämään mahtuu ylämäkiä ja alamäkiä. Viimeiset pari kuukautta ovat olleet yhtä vuoristorataa, ja vaikka kirjoittaminen on ollut ajatuksissa se ei ole tuntunut tärkeältä tai oleelliselta. Vaikka blogi on ollut hiljainen niin elämä ei todellakaan ole ollut.


Valitettavasti mukaan on mahtunut myös vastoinkäymisiä, jotka tuntuvat kaikki osuvan samaan ajankohtaan. Pitkään jatkunut stressi on alkanut aiheuttaa myös fyysisiä oireita, viimeiset viikot niskat ovat olleet niin jumissa että heräilen öisin kipuihin. Mutta kolikolla on aina kaksi puolta - Vastatuulesta huolimatta olen viimeisen parin kuukauden aikana reissannut lukuisia kertoja, nähnyt parikin uutta maata, syönyt ja juonut, juhlinut ja nauttinut. Paremman vaatekaapin rakentaminen on jatkunut ja aina toisinaan päälle on eksynyt vaatteita, joista on muodostunut uusia luottoasuja.

Murheiden painaessa mieltä on "hömpän" kirjoittaminen tuntunut toissijaiselta. Vaikka alunperin tarkoitus onkin ollut pitää blogi kevyempien asioiden paikkana, pakopaikkana arjesta niin silti kirjoittaminen on tuntunut kornilta. Ja silti, kaikesta huolimatta olen tuntenut ajoittain huonoa omaatuntoa siitä että täällä on kaikki ollut retuperällä. Olen tuntenut olevani huono blogaaja kun aika ja energia ei ole riittänyt. Yksi syy on se, että olen usein nauttinut siitä kun olen voinut palata vanhojen kuvien ja muistojen pariin. Vaikka blogin puolella ei yksityiselämä valotukaan niin paljon, mutta usein mukana on kuvia joihin liittyy vahvoja, positiivisia muistoja. Siksi on harmittanut kun kamera on kotona ja kuvat pölyttymävät kovalevyllä.


Niinpä lienee taas aika höllentää pipoa ja lakata tuntemasta huonoa omaatuntoa. Kirjoittelun on tarkoitus olla mukava harrastus, ei pakkopullaa. Katsotaan miten tilanne kehittyy, ja jos ei kehity niin sitten niin ei ole tarkoitettu. Lomatkin ovat onneksi kohta edessä, joten lienee oikea aika keskittyä rentoutumiseen ja itsensä hemmotteluun. Elämä ei aina ole pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta eteenpäin mennään, päivä kerrallaan!

"One of the hardest decisions you'll ever face in life is choosing whether you walk away of try harder"